Nutriduyn

D3 1000 + GRATIS SHAKEBEKER

€ 14,90

● Ondersteunt de cardiovasculaire functie 
● Ondersteunt een gezonde stemming en stressniveaus 
● Ondersteunt bot- en huidweefsel 
● Ondersteunt de immuunfunctie 

Bekijk details

In voorraad

Details van het artikel

D3 1000


Ondersteunt bot-, cardiovasculaire en immuungezondheid D3 1000 is een sterk biologisch beschikbare vorm van vitamine D die 25 mcg (1.000 IE) per softgel levert.

Vitamine D is een term die verwijst naar een groep van vijf in vet oplosbare vitamines die worden geclassificeerd als secosteroïden, waarbij onderzoek suggereert dat vitamine D3 (cholecalciferol) de belangrijkste vorm bij mensen is. Omdat we veel van onze natuurlijke vitamine D transdermaal (via de huid) produceren via blootstelling aan zonlicht, is het absoluut noodzakelijk dat orale suppletie van vitamine D in de vorm van D3 komt. Dit is de meest biologisch beschikbare vorm van vitamine D in een softgel, waardoor de opname in het lichaam wordt gemaximaliseerd.

Vitamine D3 lijkt qua structuur op cholesterol en wordt via de lever en de nieren omgezet in de actieve vorm calcitriol. Calcitriol vervult vervolgens een groot aantal rollen in het lichaam en is met name cruciaal voor een goede opname van de mineralen calcium, ijzer, magnesium, fosfaat en zink. Calcitriol reguleert ook botgroei en regeneratie, evenals immuun-, hart- en neuromusculaire functies.

Gezien het belang van voldoende vitamine D-spiegels in het lichaam en het feit dat veel mensen niet aan direct zonlicht worden blootgesteld, kan suppletie met D3 1000 gebruikers op verschillende manieren helpen. De meest relevante onderzochte voordelen die voortvloeien uit de consumptie van vitamine D3 zijn onder meer;

● Ondersteunt de cardiovasculaire functie
● Ondersteunt een gezonde stemming en stressniveaus
● Ondersteunt bot- en huidweefsel
● Ondersteunt de immuunfunctie

Dit interesseert u misschien ook