Nanox

Conquest Vegan protein isolate Belgian chocolat 900gr

€ 32,90

Conquest-V6 bevat een nieuw hoogwaardig plantaardig eiwitisolaat afgeleid van gele erwten en geconcentreerd tot een 90% puur eiwitpoeder. Dankzij een uniek extractie- en zuiveringsproces wordt het product zeer oplosbaar, gemakkelijk te verteren en te absorberen.

Bekijk details

In voorraad

Details van het artikel

Conquest-V6 bevat een nieuw hoogwaardig plantaardig eiwitisolaat afgeleid van gele erwten en geconcentreerd tot een 90% puur eiwitpoeder. Dankzij een uniek extractie- en zuiveringsproces wordt het product zeer oplosbaar, gemakkelijk te verteren en te absorberen.


Een opmerkelijk aminozuurprofiel:


Conquest-V6 voldoet aan bijna alle behoeften van essentiële aminozuren met een bijzonder hoog gehalte aan lysine en arginine. Het gehalte aan vertakte aminozuren (leucine, isoleucine, valine) in het product is hoger dan in andere plantaardige eiwitten en is vergelijkbaar met die in melk en ei-eiwitten. BCAA's zijn van belang in sportvoeding omdat ze het behoud van spierweefsel tijdens intensieve training mogelijk maken.
Conquest-V6 is in vergelijking met andere plantaardige eiwitten en melkeiwitten ook een goede bron van glutaminezuur. Zware inspanning kan gepaard gaan met immuunsuppressie en daarmee een verhoogd risico op infecties. Glutamine lijkt een belangrijk aminozuur te zijn dat betrokken is bij het functioneren van de immuunsysteemcellen.


Het argininegehalte van Conquest-V6 is zeer hoog in vergelijking met andere eiwitten. De rijkdom aan arginine draagt ​​bij aan de levering van NO aan het lichaam (verbeterde vasodilatatie). Arginine draagt ​​ook bij aan wondgenezing en verbeterde immuunresponsen. Het is vereist bij spiermetabolisme - het handhaven van de stikstofbalans en het helpen bij gewichtscontrole, omdat het de toename van spiermassa vergemakkelijkt, terwijl het lichaamsvet vermindert. Vooral kracht- en krachtsporters zullen baat hebben bij een hoge magere lichaamsmassa (spieren) / vetarme massa.


De eiwitten in Conquest-V6 hebben een biologische waarde van 79% en een netto proteïnegebruik van 71% (ter vergelijking, de BV van Total Milk Protein is 80%!).


Vetarm en suiker, lactose - vrij, allergeenvrij:


Gele erwteneiwit heeft het voordeel dat het niet gepaard gaat met vet of cholesterol in vergelijking met verschillende dierlijke eiwitten. Het product is ook vrij van suikers en vooral de afwezigheid van lactose maakt Conquest tot een eerste keus product voor die atleten die lijden aan lactose-intolerantie.


Conquest-V6 heeft een bijzonder laag allergeenpotentieel, omdat de meeste bekende en gereputeerde allergeen - factoren niet aanwezig zijn. Het product is vrij van gluten, dierlijke eiwitten, melkderivaten, noten, soja- en tarwe-eiwitten.
Conquest-V6 past perfect bij de meeste diëten. Het product is geschikt voor coeliakie, vegetariërs, veganisten en is Kosher en Halal goedgekeurd.
Alle bovenstaande functies maken dat Conquest-V6 een ideaal allround eiwit is voor sporters en beschikbaar is voor een betaalbare prijs.


SMAAK : Conquest-V6 ® bestaat in de volgende smaken: karamel, Belgische chocolade


REGELGEVENDE STATUS : voedingssupplement


COMMERCIËLE AANWIJZING : voedingssupplement op basis van erwtisolaatproteïnen, met zoetstof